top of page

DE MENNESKER SOM HAR FÅET MEST UD AF DERES LIV, ER IKKE DEM SOM HAR LEVET I 100 ÅR, MEN DEM SOM HAR LEVET HVERT MINUT

Simple værktøjer og mentale strategier som giver dig ro, overskud og livsglæde

Mindfulness betyder ”bevidst nærvær”, hvilke betyder evnen til bevidst at rette din opmærksomhed mod det der foregår lige nu, indeni dig selv, og udenfor dig selv, på en nysgerrig, venlig og accepterende måde. På denne måde får du større frihed til at overveje og vælge andre handlingsmønstre end dem, der ligger i din autopilot. Dette sætter dig i førersæde i dit liv, så du kan skabe det liv du ønsker. I min undervisning arbejder vi med værktøjer til at finde ro, blive mentalt effektive, robuste og skabe en god relation til dig selv.

Mindfulness er simpelthen tilstanden af ​​at være opmærksom. Være opmærksom på dig selv og hvad der foregår omkring dig i dette øjeblik. Når du er mindful er du i kontakt med dig selv, og tilfører du venlighed, nysgerrighed og accept, etablerer du et venskab med dig selv. At have et venskab med dig selv er essentielt, da den måde du behandler dig selv på, har en enorm effekt på din livskvalitet og den måde du forholder dig til dine omgivelser.

 

Jeg underviser både børn og unge, voksne og pensionister, enten 1:1 eller i grupper, online eller på mit kontor. Dette kan I læse mere om nedenunder, hvor jeg har lavet en beskrivelse til hver målgruppe. 

 

I min undervisning arbejder vi med formel mindfulnesstræning, som meditation og øvelser, kombineret med disse 9 vigtige mentale strategier: nærvær, tålmodighed, venlighed, nysgerrighed, nybegynders sind, glæde, ikke-dømmende, accept og giv slip.

"Min krop har fået en anden ro. Efter jeg undervejs opdagede alle mine mange bekymringer, har jeg kunne arbejde med dem, og nu fylder de mindre. Jeg nyder livet mere, passer bedre på mig selv og lever mere i nuet nu! Jeg er evig taknemlig for mindfulness, og det er noget ALLE kan have godt af! Så jeg håber virkelig I gør jeg selv den tjeneste at investere lidt tid i det”

 

Anina Dahlgren

13 år

BØRN

Glade børn i balance som passer på sig selv og hinanden

UNGE

Find glæde og ro, og tag styringen i dit liv

VOKSNE

Et liv i balance hvor du sidder i førersædet

PENSIONISTER

Til dig der ønsker det bedste ud af hvert øjeblik i pensionisttilværelsen!

barn.png

ICU ELLER MINDFULNESS UNDERVISNING TIL BØRN

Jeg underviser både i Mindfulness og ICU, som er et alternativ til Mindfulness, som du kan læse mere om her.

Afhængig af barnets alder, skræddersyr jeg et forløb baseret på barnets behov. Fælles for alle forløb er, at jeg fokuserer på at barnet skal lære, at være nærværende med sig selv, sine tanker og følelser, og igennem dette lære sig selv at kende og danne et venskab med sig selv. Dette hjælper barnet til at skabe sunde relationer til sig selv og andre.

 

Hvad kan dit barn få ud af et forløb hos mig?

  • øger oplevelsen af glæde og positive stemninger

  • bliver bedre til at træffe gode beslutninger for sig selv og andre.

  • bliver bedre til at navigere i sine følelser

  • bedre selvværd og selvtillid

  • en bedre evne til at håndtere stressede situationer og negative følelser

  • bedre sociale færdigheder og kommunikation

  • bedre selvforståelse og empati

MENTAL- OG MINDFULNESS TRÆNING TIL UNGE

I mit arbejde med unge giver jeg dig værktøjer til at finde ro, blive mentalt effektiv, robust og skabe en god relation til dig selv.

 

Du lærer at praktisere simple og kraftfulde øvelser, som styrker fokus, opmærksomhed og bevidsthed, samt skaber ro i krop og sind. 

 

Vi taler om hvordan du bringer en god mental indstilling og nærvær ind i daglige aktiviteter som skolearbejde, lektier, arbejde, samvær med andre og alenetid.

 

Vi arbejder med at skabe et mindset, som vil hjælpe dig med at møde livet og de udfordringer der er, mere nærværende og bæredygtigt. Du lærer teknikker til at håndtere og acceptere de tanker og følelser der er, samt knytte et venskab til dig selv.

3Oms276Q.jpeg
Børn
Unge
voksne.png

MENTAL- OG MINDFULNESS TRÆNING TIL VOKSNE

I mit arbejde med voksne giver jeg dig værktøjer til at finde balancen mellem privat og arbejdsliv. Vi træner fokus og bevidsthed, så du er bevidst om hvor dit fokus er og kan vælge at fokusere på det du selv ønsker. Vi arbejder med vores robusthed og evnen til at håndtere stressede situationer hensigtsmæssigt. Alt dette med formålet at du nyder dit liv og sætter dig i førersædet og tager styringen i dit liv.

 

Du lærer at praktisere simple og kraftfulde øvelser, som styrker fokus, opmærksomhed og bevidsthed, samt skaber ro i krop og sind. Vi taler om hvordan du bringer en god mental indstilling, nærvær og bevidsthed  ind i daglige aktiviteter som f.eks. arbejde, fritid, madlavning, samvær med andre og alenetid. Vi arbejder med at skabe et mindset, som vil hjælpe dig med at møde livet og de udfordringer der er, mere nærværende og bæredygtigt. 

Voksne

MENTAL- OG MINDFULNESS TRÆNING TIL PENSIONISTER

Vi er alle opmærksomme på hvor vigtigt det er at vedligeholde vores fysiske sundhed, men lige så vigtigt er det at vedligeholde vores mentale sundhed og vores hjerne. I mit arbejde med pensionister lærer du teknikker som styrker dit fokus og træner din opmærksomhed. Mindfulness træning er hjerne træning, og nyeste forskning viser at vi kan træne vores hjerne til at holde os sunde og skarpe via simple øvelser og teknikker. At træne mindfulness er en hjælp til at være mere nærværende og få mere ro og balance i dit liv, og til at få det bedste ud af hvert øjeblik.

 

Du lærer at praktisere simple og kraftfulde øvelser, som styrker fokus, opmærksomhed og bevidsthed, samt skaber ro i krop og sind. Disse øvelser styrker vores hjerne og hjælper os til at holde både vores krop og hjerne sund. Vi taler om hvordan du kan skabe et mindset, som vil hjælpe dig med at møde livet og de udfordringer der er, mere nærværende og bæredygtigt. Vi arbejder med hvordan du bringer en god mental indstilling, nærvær og bevidsthed  ind i daglige aktiviteter.

cD0oML_w.jpeg
Pensionister
bottom of page